Uutuus Pieni Taikasiemen tarjoaa keväisiä ihmeitä!

22.02.2023

Teatteri Mukamaksen vuoden 2023 näytökset Pispalan kotinäyttämöllä alkavat uudella esityksellä Pieni Taikasiemen. Kantaesitys nähdään 3. maaliskuuta.

Katarina Styczin käsikirjoittama ja ohjaama lasten musiikkiteatteriesitys vie pienten ihmeiden äärelle. Raikasta kasvutarinaa valaisevat Ringa Aflatunin säveltämät ja sanoittamat laulut sekä vauhdikkaat koreografiat. Lavalla esiintyvät Raisa Kekarainen ja Ella Numminen. Teknikkona ja nukettajana toimii Kalle Uurto.

Mitä tarvit pikkuinen 
Voinko sinulle antaa sen,

mitä ikinä kaipaatkaan
Kuinka sinua auttaa voin kasvamaan

Sisarukset tutkivat hyllyn kätköistä löytynyttä vanhaa kirjaa. Sen sivuilta avautuu ihmeellisiä ja toinen toistaan upeampia kasveja. Yhtäkkiä kirjan välistä tipahtaa pienen pieni siemen.

Mikä kumma se on? 
Kukka, puu, pensas vai kenties ihan joku muu?

Pian nähdään, etteivät pelkkä vesi ja ilma riitä kasvamiseen. Tarvitaan ainakin valoa, laulamista, kastemadon möyhentämää hyvää multaa sekä lempeää katsetta.

Esityksessä on lennokasta menoa, tanssia, odottamisen kipuilua sekä herkkää pohdiskelua. Mitä mullasta sitten paljastuukaan, se on iloista ja yllättävää. Ja yhdessä onnistutaan!

On meno kukkaruukussa maagista
Suoraan sanottuna jopa matomaalista!

Lisätiedot: 
Ohjelmisto: Pieni taikasiemen

LIPUT: Lapset ja aikuiset á 15 € / Alle 1-vuotias sylivauva ei tarvitse omaa lippua.

Verkosta: Lippu.fi
Lippupisteen myyntipisteistä: Myyntipistehaku
R-Kioskeilta

Perhelippu 52 € (sis. 4 lippua, samassa taloudessa asuville) – vain teatterin toimiston kautta! Lippuvaraukset, tiedustelut sekä ryhmämyynti: toimisto(a)teatterimukamas.com, puh. 040 127 9092