Esitykset

Pieni taikasiemen

Pieni taikasiemen

Lasten musiikkiteatterinäytelmä vie pienten ihmeiden äärelle. Kaksi ystävystä tutkivat hyllyn kätköistä löytynyttä vanhaa kirjaa. Sen sivuilta avautuu ihmeellisiä ja toinen toistaan upeampia kasveja. Yhtäkkiä kirjan välistä tipahtaa pienen pieni siemen. Mitä tuosta taikasiemenestä kasvaakaan?

Pupun kevät

Pupun kevät

Yli 2-vuotiaille tarkoitettu lempeä ja keväinen pääsiäissatu kertoo ystävyydestä, pienistä ihmeistä ja oivaltamisen riemusta. Esitykseen luo tunnelmaa elävä musiikki ja laulu.

Hiirulainen sirkuksessa

Hiirulainen sirkuksessa

Suositussa koko perheen esityksessä Hiirulainen joutuu yllättäen sirkukseen, jollaista paikkaa hän ei olisi voinut kuvitella olevan olemassakaan.

Matkalla maailmalle

Matkalla maailmalle

Lempeä esitys vie meidät hauskalla tavalla lasten rakastamien kulkupelien maailmaan.

Hiirulainen ja Suuri seikkailu

Hiirulainen ja Suuri seikkailu

Hiirulainen on ystäviensä kanssa retkellä. Yhtäkkiä kumi puhkeaa pyörästä ja matkanteko vallan pysähtyy. Tästä alkaa Hiirulaisen Suuri seikkailu.

Satuvarjon alla: Pikku-Siili

Satuvarjon alla: Pikku-Siili

Satuvarjon suojassa pääsemme perheen pienokaisten kanssa seuraamaan Pikku-Siilin päivää. Lempeä ja lämminhenkinen esitys sopii hyvin ensimmäiseksi teatterikokemukseksi.

Joulu on jo ovella

Joulu on jo ovella

Lasten iloiset joululaulut johdattelevat meidät joulutunnelmiin iloisessa, kuvitetussa joulukonsertissa.

Jouluyö

Jouluyö

Teatteri Mukamaksen perinteinen Jouluyö tuo mukavan, rauhallisen hetken sekä pienille että isoille kiiruhtajille. Nukketeatteriesitys kertoo joulukuvaelman uskollisen aasin näkökulmasta.