Hiirulaisen Joulukalenteri tarjoaa Lapin taikaa – Teatteri Mukamaksen videotarinaa voi seurata ympäri maailmaa!

22.11.2022

Mukamaksen jouluohjelmisto täydentyy hurmaavalla videoteoksella. Hiirulaisen Joulukalenteri 2022 on Teatteri Mukamaksen joululahja kaikenikäisille. Se tuo lämmintä joulutunnelmaa ja vie tänä vuonna seikkailulle Lapin lumoaviin maisemiin.

Suosittu Hiirulaisen Joulukalenteri 2022 avaa luukkujaan 1.–24. joulukuuta Teatteri Mukamaksen sivuilla. Virtuaalinen joulukalenteri on elämys koko perheelle, ryhmälle tai luokalle, ja siitä on mukava luoda päivän yhteinen hetki. Luukuista voi poimia myös ihania vinkkejä oman joulun rakentamiseen.

Tarinassa matkataan Lappiin, joulun ihmemaahan. Miten kauniita ovatkaan tunturit, luminietokset ja revontulet! Mitä kaikkea tapahtuu joulua odotellessa? Iloisessa talviseikkailussa ovat mukana Hiirulaisen sirkuksesta tutut hahmot, Hiirulainen ja ystävät.

Hyväntuulinen joulukalenteri tarjoaa pohjoisen talven taikaa, joulun ihmeitä sekä hauskan vauhdikkaita juonenkäänteitä. Teatteri Mukamas toivottaa sydämellistä joulun rauhaa kaikille!

Luukun voi avata päivittäin sivulla: Hiirulaisen Joulukalenteri 🌟