NUKKETEATTERI SAI KATSOJAT LIIKKEELLE TAMPEREELLA 14.–18.9.2022

18.09.2022

Kahdestoista MUKAMAS 2022 – Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali järjestettiin 14.-18. syyskuuta Tampereella. Tapahtuman monipuolisessa ohjelmistossa nähtiin visuaalisia nukketeatteriesityksiä kaikenikäisille. Festivaalin esitysten kokonaistäyttöaste oli huikeat 90 prosenttia.

Suomen suurin ja merkittävin nukketeatteritapahtuma toi yhteen 4 kansainvälistä ja 8 kotimaista esiintyjäryhmää. Kaiken kaikkiaan viiden päivän aikana järjestettiin 27 tapahtumaa, joissa vieraili yhteensä 1317 kävijää.

Lasten ohjelmiston suosituin esitys oli Teatteri Hevosenkengän Koirakampaamo Villa Koiranen, jonka kahdessa näytöksessä kävi yhteensä 177 katsojaa. Aikuisten ohjelmiston helmeksi nousi puolalaisen Natalia Sakowiczin esitys Romance, jonka näki 105 katsojaa.

Teatteri Mukamaksen väki kiittää sydämellisesti kaikkia festivaalin tekijöitä, vierailijoita, katsojia sekä yhteistyökumppaneita ❤️ MUKAMAS – Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali  järjestetään seuraavan kerran vuonna 2024 Tampereella.

/

PUPPET THEATRE GOT THE AUDIENCE MOVING IN TAMPERE ON SEPTEMBER 14–18 2022

MUKAMAS 2022 – International Puppet Theatre Festival was organized for the 12th time from 14 to 18 September in Tampere. The versatile programme of the event included visual puppet shows for all ages. The overall occupancy rate of the festival’s performances was as much as 90 percent.

Finland’s largest and most significant puppet theatre event brought together 4 international and 8 national performing groups. All in all, 27 events were organized during the five days, which were visited by a total of 1317 visitors.

The most popular show in the children’s programme was Teatteri Hevosenkenkä’s Koirakampaamo Villa Koiranen, which saw a total of 177 spectators in two shows. The gem of the adult programme was the show Romance by Natalia Sakowicz from Poland, which was seen by 105 viewers.

The people of Teatteri Mukamas would like to thank all the creators, visitors, spectators and partners of the festival ❤️ The next  MUKAMAS – International Puppet Theatre Festival will be held in 2024 at Tampere.

 

Kuva / Photo: Mikko Vattulainen