MUKAMAS 2022 – OHJELMISTO ON JULKAISTU!

19.08.2022

Neljän vuoden odotuksen jälkeen Teatteri Mukamaksen 12. Kansainvälinen Nukketeatterifestivaali MUKAMAS 2022 on vihdoin täällä! Ensimmäistä kertaa syksyllä järjestettävä biennaali avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa kotimaisen ja ulkomaisen nukketeatterin tuoreisiin esityksiin. Tampereen Pispalassa toimivan kotiteatterin lisäksi esityksiä nähdään Hällä-näyttämöllä, Haiharan taidekeskuksella ja Finlaysonin Juvenes-tilassa.

Kansainväliset vieraat tuovat tuulia maailmalta huikealla nukenkäsittelyllä, kiehtovilla aiheilla, tanssilla ja taianomaisilla kasvutarinoilla. Ulkomailta saapuvat palkitut tekijät ovat puolalainen Natalia Sakowiczkahdella esityksellään, espanjalainen Tian Gombau, tšekkiläinen Teatteri Drak sekä ranskalainen XZART-ryhmä.

Kotimaisia koko perheen elämyksiä tarjoavat mm. Teatteri Hevosenkenkä ja Nukketeatteri Sampo. Esityksissä nähdään ja kuullaan musiikkia, hauskoja eläinystäviä, kimurantteja tilanteita, sirkusta sekä yhteisiä seikkailuja. Teatteri Delfiinin ja Anne Välinoron näytökset ovat puolestaan myös ikäihmisille suunnattuja.

LASTEN ESITYKSET

AIKUISTEN ESITYKSET

ESITYSKALENTERI & LIPUT

Lue lisää: Mukamasfestival.com

 

MUKAMAS 2022 – PROGRAMME IS OUT!

After long waiting, Teatteri Mukamas’ 12th International Puppet Theatre Festival MUKAMAS 2022 is finally here! Biannually organized event opens a unique opportunity to peek at the fresh performances of a national and international puppet theatre. All venues are located in Tampere; Teatteri Mukamas, Hällä-näyttamö, Haihara Art Centre and Juvenes at Finlayson.

International guests will bring the winds of the world with amazing doll handling, important topics, dancing and enchanting stories of growth. Prize-winning performers are Natalia Sakowicz from Poland with her two performances, Tian Gombau from Spain, Theatre Drak from Czech and French puppet theatre group XZART.

Finnish shows for the whole family are offered by Hevosenkenkä TheatrePuppet Theatre Sampo and many others. In the performances you will see and hear music, funny animal friends, complex situations, circus and shared adventures. Teatteri Delfiini’s and Anne Välinoro’s shows are also intended for the elderly.

FOR CHILDREN

FOR ADULTS

TICKETS & SCHEDULE

More info: Mukamasfestival.com