MUKAMAS 2022 – FESTIVAALIN OHJELMISTO JULKAISTAAN ENSI VIIKOLLA!

09.08.2022

MUKAMAS 2022 – Kansainvälisen Nukketeatterifestivaalin ohjelmisto julkaistaan viikolla 33, jolloin myös esitysten ensimmäiset liput tulevat myyntiin.

Neljän vuoden odotuksen jälkeen 12. Mukamas-festivaali toteutuu vihdoin 14.–18.9. Ensimmäistä kertaa syksyllä järjestettävä biennaali tarjoaa viiden päivän ajan modernin nukketeatterin keinoin toteutettuja, visuaalisesti vaikuttavia esityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tapahtuma avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa myös ulkomaisen nukketeatterin tuoreisiin esityksiin.

Kansainväliset vieraat tuovat tuulia maailmalta kantaaottavilla aiheilla, huikealla nukenkäsittelyllä, tanssilla ja taianomaisilla kasvutarinoilla. Kotimaisissa esityksissä nähdään ja kuullaan musiikkia, hauskoja eläinystäviä, kimurantteja tilanteita, sirkusta sekä yhteisiä seikkailuja.

Pysykää siis linjoilla!

PROGRAMME OF MUKAMAS 2022 PUBLISHED NEXT WEEK!
The programme of MUKAMAS 2022 – International Puppet Theatre Festival will be published on week 33. Also the first tickets for the shows will be available.

After long waiting, Teatteri Mukamas’ 12th International Puppet Theatre Festival will be happening on 14–18 September. Biannually organized event opens a unique opportunity to peek at the fresh performances of a national and international puppet theatre.

International guests will bring the winds of the world with important topics, amazing puppet handling, dance theatre and enchanting stories of growth. Finnish shows for the whole family are offering music, funny animal friends, complex situations, circus and shared adventures.

Stay tuned!